
Churros med glass, bär och mörk chokladsås
Erbjud dina kunder en njutbar, snabblagad, enkel dessert med frasiga Churros på din meny.
Ingredienser
Aviko Churros
Vaniljglass
Till chokladsåsen behöver du:
50 g mörk choklad
1 dl vispgrädde
1 dl mjölk
2 msk strösocker
Servera med någon av följande:
Hallon, björnbär eller andra goda bär.
Florsocker, mynta eller citronmeliss att dekorera med.
Gör så här
Tillaga churros enligt anvisningarna på förpackningen och lägg upp på hushållspapper.
Chokladsås: Hacka chokladen. Koka upp grädde, mjölk och socker i en kastrull. Ta kastrullen från värmen och blanda ner chokladen. Rör tills chokladen smält.
Lägg upp dina churros på en tallrik, 3-4 st per portion. Pudra florsocker över, lägg upp glass, bär och ringla över chokladsåsen. Dekorera gärna med myntablad eller citronmeliss.


