Churros med glass, bär och mörk chokladsås

Churros med glass, bär och mörk chokladsås

Erbjud dina kunder en njutbar, snabblagad, enkel dessert med frasiga Churros på din meny.

Ingredienser

Aviko Churros 

Vaniljglass
 

Till chokladsåsen behöver du: 

50 g     mörk choklad

1 dl      vispgrädde

1 dl      mjölk

2 msk   strösocker

Servera med någon av följande:

Hallon, björnbär eller andra goda bär. 

Florsocker, mynta eller citronmeliss att dekorera med.


 

Gör så här

Tillaga churros enligt anvisningarna på förpackningen och lägg upp på hushållspapper.

Chokladsås: Hacka chokladen. Koka upp grädde, mjölk och socker i en kastrull. Ta kastrullen från värmen och blanda ner chokladen. Rör tills chokladen smält.

Lägg upp dina churros på en tallrik, 3-4 st per portion. Pudra florsocker över, lägg upp glass, bär och ringla över chokladsåsen. Dekorera gärna med myntablad eller citronmeliss.