aviko churros med vit och mörk chokladåd med hasselnötter och kokos

Churros med vit och mörk chokladsås, hasselnötter och kokos

Erbjud dina kunder en njutbar, snabblagad, enkel dessert med frasiga Churros på din meny.

Ingredienser

300 gram Aviko Churros

50 g vit choklad

50 g mörk choklad

1 näve rostade och hackade hasselnötter

kakaopulver

kokosflingor

 

Gör så här

Tillaga Churros enligt instruktionerna på förpackningen.

Chokladsås: Dela chokladen i mindre bitar och lägg den i två skålar - vit choklad i en, mörk i den andra. Smält chokladen var för sig i vattenbad. Doppa de varma churrosen i den smälta chokladen (eller ringla över om du önskar den effekten). Strö över nötter, kokosflingor och kakao. Njut!

Tips: tillsätt en tesked olja (till exempel kokosolja) i chokladen för bättre konsistens på såserna.

 

aviko churros med vit och mörk chokladåd med hasselnötter och kokos